2024년 12월 한국영양연구소 연구성과 발표회
  • 작성자 : 한국영양연구소
  • 조회수 152
  • 작성일 : 2025.02.03
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1. 안소은(식품영양학과 석사과정생)

주제: Protective effects of Glycyrrhiza uralensis extract on  Dexamethasone-induced Sarcopenia in C2C12  myotubes and C57BL/6J mice


2. 조희수(식품영양학과 석사과정생)

주제: Development and industrial application of frozen meat tenderizer using fermented washed rice water


3. 김민영(식품영양학과 석사과정생)

주제:Upcycling of rice cake flour for the development of modified starch as a beverage ingredient


4. 백진웅(식품영양학과 석사과정생)

주제: Development of a freeze-thaw stabilizer using carbohydrate enzymes for improving the quality of dumpling skins containing rice flour


5. 강해나(식품영양학과 석사과정생)

주제: Preparation of cycloamylose-piceatannol inclusion complexes and analysis of their physicochemical properties